Ajatuksia visuaalisesta ympäristöstä ja muusta.

Huomioita omasta visuaalisesta ympäristöstä, kuvia, ideoita, hetkiä ja yllätyksiä.

keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Tuisku

Ajattelin kirjata tämän päivän huomiot tähän koska tänään mies ei ole kotona kuuntelemassa mun jorinoita vaan työmatkalla enkä viitsi soittaa sille. Toivottavasti junat kulkee kuitenkin vielä Turkuun illallakin vaikka lunta on satanut melkoisesti.

Mutta nyt ne huomiot:

1. Tuomiokirkon kuusi on vinossa. Siinä ei ollut vielä valoja. Herää kysymys: Onko se aina vinossa ennen kun se valaistaan ja sitten ehkä samalla suoristetaan? Nyt se näytti siltä että ehkä kohta kaatuu aukiolle.

2. Alkon myyjät on muuttuneet vitsikkäiksi. Kassa sanoi että "Kuka on seuraava potilas?" seuraaville asiakkaille minun takana. Kävin ostamassa luomu portviiniä jota nyt juon espressokupista. Tuli vähän alkoholin suurkuluttaja olo vaikka olen viimeksi käynyt alkossa varmaan kolme kuukautta sitten. Muutenkin hauska ilmaisu maassa jossa alkoholia yritetään käyttää lääkkeenä ja melkein aina mennään ojasta allikkoon kun näin toimitaan.

3. Äitienpäivä pitäisi siirtää marraskuun loppuun. Näin pyryssä muutaman äidin jotka urheasti tekivät matkaa kotiin lapsi pyörän tarakalla turvaistuimessa. Muutenkin yllättävän moni uskaltautui kulkemaan pyörällä.

4. Meidän rivitalo saattaa vielä joskus upota lumeen kokonaan. Nytkin oven eteen oli jo kasaantunut melkoiset kinokset. Jos aamulla lunta on ikkunoihin saakka jään kotiin. Parvekkeen kaiteelle on keräytynyt ohut ja noin 30 cm korkea lumikaistale.

5. On hauskaa kuunnella reggaemusiikkia lumipyrypäivänä.

6. Olisi hauskaa harrastaa pitkien yhdyssanojen keksimistä. Siinä voisi kehittyä tosi hyväksi jos harjoittelisi paljon.

7. Bussissa vaihto-oppilaan vaikutti yllättävät pelottomilta vaikka bussi meinasi juuttua joka mäkeen ja liukasteli kaistoilla. Itse olin valkoinen ja helpottunut kun pääsin astumaan pysäkille.

Ei muuta. Huomenna uudet huomiot.

1 kommentti:

  1. Olisko alkoholinsuurkuluttajaolo yhtä pötköä?Mitenköhän oonkin niin lukihäiriöinen näiden yhdyssanojen suhteen.

    VastaaPoista